listo.

Her kan du lese litt om oss og vår virksomhet.

Vi Er digitale

Listo består av digitale utviklere som har et ønske om å lage gode løsninger på nett. Vi bygger nettsider som tilbyr våre brukere gode opplevelser. 

Vi lager alt av digitale løsninger; logoer, nettsider, markedsføring og kommersialisering.

Design Utviklere

Som utviklere innen webdesign så er vi opptatt av å bruke de nyeste og beste verktøyene. Derfor kan du være sikker på at Listo altid vil være oppdatert til de nyeste standardene.

Vi jobber for deg

Listo er lager slik at nettsiden jobber for de som bruker den. Har du noe du ønsker å fremvise, så vil plattformen automatisk promotere det. 

Vi elsker nye ting

Jo flere oppføringer og annonser vi har på nettsiden, jo bedre er det for oss og jo bedre er det for folk som søker etter ting.

Vi blir stadig større

Nettsiden vokser organisk og vil etterhvert ta seg opp mer og mer. Vi ønsker så mange besøk som mulig og så mye innhold som mulig. Bruk derfor Listo for annonsering. Det er jo gratis!

Innovativ Reklame

Listo er på en måte selvreklamerende på den måten at når folk deler sine annonser, så vil Listo også bli delt. Derfor kan du stole på at siden vil vokse ytterligere.

Din Annonse. Vår Misjon.

Dine Annonser er Vår prioritet.

Listo er primært en annonseside. Derfor er vårt primære mål å hjelpe deg med dine annonser. Vi er også en gratis tjeneste. Hva mer kan man ønske seg fra en annonseside?

Litt informasjon om Listo sin opprinnelse

Webdesigneren

Jeg skapte Listo for å prøve noe nytt

Are Terjesen

adm.dir & daglig leder
Enkeltmannsforetak

Vil du at din bedrift skal vokse enda mer?

Vi kan gjøre det sammen!

Kontakt oss