Om oss

Kort beskrevet: En bedrift med gode hensikter.

Listo er en digital markedsplass for kjøp og salg av varer på det digitale gjenbruksmarkedet. Vi har skapt en plattform som gjør det enkelt for deg å selge eller leie ut det du ønsker.

Vi er digitale grundere som ønsker å skape noe nytt. Derfor har vi vurdert å revolusjonere gjenbruksmarkedet med en løsning som er helt ny. For å tilby noe som er spennende så har vi bestemt at plattformen skal være gratis. Dette gjør det attraktivt for nye brukere og vi ser for oss at folk vil verdsette et konsept som ikke bare er ute etter å tjene penger. Vi ønsker å skape en ny realitet der vi kjøper mindre nytt og benytter, på en bedre måte, det vi allerede har. Derfor mener vi at gjenbruksmarkedet trenger en ny plattform. Det å kjøpe nytt krever mye av naturens ressurser. Så ved å kjøpe brukt eller ved å leie, så vil vi etterlate et mindre fotavtrykk på naturen. Vurder derfor å bruke Listo. Vi er nemlig opptatt av å vokse i trå med FNs bærekraftsmål. Vi støtter også mange veledige formål, så tenk på oss når du ønsker å støtte en bedrift med positive hensikter. 

Bygget og Administrert av Are Terjesen

iKKE BARE EN MARKEDSPLASS, MEN OGSÅ EN PROFILKATALOG FOR ALLE TYPER BEDRIFTER. vI ØNSKER Å LØFTE LOKALE SAMFUNN VED Å STØTTE LOKALE BEDRIFTER DER DU BOR. gRATIS ANNONSERING FOR ALLE.

Som ung grûnder møtte jeg mange utfordringer i etableringsfasen. En av disse var muligheten for å bli funnet, og kanaler for å nå ut til folk. Facebook og Google har blitt så store og deres annonseringsplattformer så mye brukt, at jeg føler at de på en måte tilbyr ‘for mye’. For en liten aktør som meg var det veldig vanskelig å nå frem blandt de store aktørene som brukte store summer på markedsføring. Jeg var en liten bedrift og hadde nesten ikke penger til markedsføring og reklame. Da tenkte jeg, her er det mulighet for å etablere en plattform som tilbyr grastis annonsering for alle som ønsker det. Ved å bruke Listo blir man plassert på kartet og lett tilgjengelig for de lokale folkene som ser etter lokale tilbud. 

icon About

Listo skal være en god aktør. Med din hjelp kan vi få det til sammen.

Listo