gratis båtannonser

Gratis Båtannonser

Gratis Båtannonser For de Som vil Spare Penger

Vi vet at du egentlig ikke har lyst til å betale for båtannonser. Derfor har vi laget en plattform der du kan lage så mange båtannonser du vil uten at du må betale en eneste krone for det. Jess det stemmer, gratis båtannonser for alle.

Så hvordan tjener Listo penger hvis annonse er gratis?

Gratis båtannonser er vår gave til deg. Men det stopper ikke der, du kan også lage gratis boligannonser, bilannonser, og bedriftsannonser. Måten vi tjener penger på er hvis du vil promotere annonsen din slik at den havner øverst på søkeresultatene på plattformen vår. Listo tjener derfor ikke penger på annonser, men heller på promoteringer. Etterhvert vil vi vurdere å ta betaling for annonser også, men så lenge du leser denne artikkelen så kan du være sikker på at båtannonser forblir gratis. 

Moderne Båtannonser

Din båtannonse skal være moderne og den skal være fengende. Dette fordi du antageligvis lager annonsen for å kunne selge båten din til en eventuell kjøper. Derfor har vi jobbet hardt for at våre annonser ser pene ut og at de er tilpasset for sosiale medier som Facebook. Hvis du er medlem av en Facebook gruppe kan du smelle inn den flotte Listoannonsen din på facebookgruppen slik at alle kan se annonsen og derved ta kontakt med deg. 

Del på sosiale medier :

Twitter
WhatsApp
Facebook
Email