Gratis
Annonsering

Fortell oss hvor du ellers kan annonsere gratis på en moderne plattform i Norge.

Hvordan det startet

Are

Skaperen bak Listo heter Are og har laget nettsiden helt alene. Ja, det er jeg som skriver dette så jeg skriver om meg selv i tredje person. På nettsiden bruker jeg også uttrykk som vi og så videre. Dette er bare for å gi et inntrykk av at Listo er et team. Foreløbig er det kun meg, så gi det litt tid før ‘vi’ har fått flere folk på laget. 

Vår Filosofi

Listo skal være en bedrift med gode hensikter. Vi skal delta på å bidra til positive forandringer i Norge og resten av verden. Vi er ikke helt der enda, men på et tidspunkt ønsker vi å bidra til veldedighet og gode løsninger ved bruk av teknologi. Vi er også en kristen organisasjon, noe som betyr at vi etterlever de kristne prinsippene. 

Listo

Ideen bak Listo kom etter mye om og men. Jeg har brukt de siste 5 årene på å lære meg webdesign og webutvikling. Det har tatt mange retninger og jeg har feilet mer enn jeg har hatt suksesss. Dette er sikkert vanlig praksis for de fleste som begynner med webdesign så jeg tar det ikke så tungt. Listo er imidertid en kulminasjon av flere års erfaring oppsummert i dette siste og nyeste prosjektet. Jeg er spent på å se om gratis annonsering er noe som vil bli populært. 

Gratis annonsering er noe jeg tror vil bli mer og mer brukt. Man skal ikke behøve å betale for noe hele tiden.

— Are —