Gratis Annonser

Listo er en plattform for kjøp og salg. Samtidig er det også en profilside eller katalogside for bedrifter, blogger, personer, og andre typer digital prolifering. Ved å bruke Listo vil man øke sin synlighet på nett ved å bli indeksert på søkemotorer som Google og Bing. Dette vil hjelpe en bedrift med å få flere kunder eller en nettside å klatre på google sine algoritmiske lister. Ved å opprette eksterne lenker på Listo, vil man forbedre sin posisjon på Google og andre søkemotorer.

Listo er en plattform for gratis annonser. Dette betyr at man kan oprette annonser helt gratis. Det koster ingenting. Vi er ganske sikre på at det ikke finnes noe annet alternativ i Norge der man kan annonsere gratis på en moderne plattform. Dette betyr at vi tilbyr noe unikt på markedet. Her kan man annonsere for boliger, biler, båter, ting og tjenester. Er man en håndverker, så kan man opprette en håndverkers profil, noe som vil hjelpe den enkelte håndverkeren i sitt lokalområde. 

Dette gjør vi ved hjelp av GPS teknologi og vår plattform har som mål å gjøre hele Norge lokalt. Med det mener vi at man skal kunne trykke på en enkel knapp, og så vil alt av tilbud i en lokal radius dukke opp. For at dette skal bli en realitet, så må bedrifter, håndverkere, og selgere opprette annonser. Derfor har vi gjort det gratis.

graits annonser

Del på sosiale medier :

Twitter
WhatsApp
Facebook
Email