Gratis bilannonser

Gratis bilannonser

Selg bilen uten å betale for dyre annonser. Hvis du trenger en bilannonse på nett kan du lage det enkelt og kjapt med Listo! Her behøver du ikke å betale en eneste krone for å lage en bilannonse. Hvis du ønsker å dele annonsen på sosiale medier kan du gjøre det med våre integrerte løsninger. 

Våre Tjenester

Gratis Annonser

På Listo kan du lage gratis annonser. Dette er en helt ny og alternativ plattform til de etablerte og dyre plattformene som finnes.

Nytt Sosialt Nettverk

Vi har laget et nytt sosialt nettverk på Listo! Her kan man dele innlegg, bilder, videor, reklame, og annet innhold man vil dele med andre. 

Norges Nye marked

Vi har laget en ny markedsplass på nett. Dette betyr at man kan kjøpe og selge produkter og tjenester gjennom Listo med annonser.

Vår ekspertise

Bil Annonser

Din bil skal selges. Men du vil ikke betale penger for å lage en annonse. I virkeligheten ønsker du å ha en gratis annonse som selger bilen gjennom sosiale medier som for eksempel Facebook. Har du en Facebook gruppe som selger biler? Smell inn en gratis annonse fra Listo på den gruppen, så hjelper det ved å imponere potensielle kjøpere!

SYNLIGHET 2.0

Når du etablerer en annonse på Listo når du ut til mange potensielle kjøpere på Listo plattformen. Men ikke nok med det. Din annonse på Listo blir også publisert på søkemotorer som Google og Bing, og øker derved dine sjanser for å selge bilen.

Pakkeløsning

Med Listo får du i realiteten en pakkeløsning. Du får gratis annonser, adgang til et nytt sosialt nettverk, og du får din annonse publisert på Google og Bing. Derved øker du sjansene for salg betraktelig.

Bruk Listo. Den Nye Løsningen.

Del på sosiale medier :

Twitter
WhatsApp
Facebook
Email