Beskrivelse

Raido representerer en ny måte å tenke rundt camping og tilbyr modeller som er kompakte, fleksible og lettkjørte. Små flerbruks bobiler med lavere utslipp og kompakte reisevogner som kan trekkes av elbiler er bra for miljøet og bra for lommeboka.

At modellene er mindre betyr ikke at det går på bekostning av komforten. De er godt utstyrt med senger, komplett kjøkken, sitteplasser og oppvarming slik at du kan være ute i naturen uansett vær. Alt er gjennomført, funksjonelt og praktisk.

De store fordelene med de små kjøretøyene er at de er lette, har lavere utslipp (oftest halvparten av store bobiler), bruker mindre drivstoff, kan kjøres med vanlig B førerkort og er lett å parkere i byer. Du kan dra på korte helgeturer eller lengre ferieturer og reise fra sted til sted med en Raido.

Vi er opptatt av å ta vare på naturen og at vi ikke skal bruke mer enn vi trenger. Innredningen i Raido modellene er laget i arktisk bjørk og for hver enhet vi produserer, planter vi et nytt bjørketre. Vi synes vi må gi noe tilbake til naturen.

Område

Vassfjellvegen 3, 7228 Kvål, Norway

Video
Nettside

https://www.raido-campers.no

Telefon

97580213

Kategorier
mood_bad
  • Ingen kommentarer enda.
  • Add a review